“Shumë të shëmtuara, i urrej”! Ronela Hajati tregon cilën pjesë të trupit nuk i pëlqen (foto)

2 muaj më parë
“Shumë të shëmtuara, i urrej”! Ronela Hajati tregon cilën pjesë të trupit nuk i pëlqen (foto)

Të gjithë kanë komplekse për pamjen, por ka disa që kanë vendosur që ta duan veten ashtu siç janë. Mund të ketë pjesë të trupit që do t’i kishim dashur ndryshe, por jemi mirë edhe kështu siç i kemi.

Ashtu si Ronela Hajati, që megjithëse “i urren” këmbët e saj (gishtat), prapë i trajton, bën thonjtë, madje i poston në edhe në “Instagram”.

“Këmbët e mia janë shumë të shëmtuara, i urrej ato. Më në fund thoi im u rregullua”, shkruan këngëtarja e njohur në foton në fjalë.

Kujtojmë se Ronela i bën shpesh autokritikë vetes, aq sa nuk e prish terezinë as për komentet negative të njerëzve. Si shembull sjellim pjesëmarrjen e saj në “Eurovision”, ku një pjesë e publikut e ngriti në piedestal, pjesa tjetër e kryqëzoi.

“Shumë të shëmtuara, i urrej”! Ronela Hajati tregon cilën pjesë të trupit nuk i pëlqen (foto)

Ky vit ka qenë shumë i ngarkuar për Ronelën, duke filluar me përgatitjet dhe këngën për në Eurovizion, ku nuk arriti dot të shkonte deri në finale.

Po ashtu ka sjellë dhe mjaft projekte muzikore, që janë pritur shumë mirë ga publiu, ashtu si projekti i saj më i fundit “Valle”.