Tag Archive: 1 qershori

Ka 20 vite që mahnit shqiptarët në ekran, e gjeni kush është kjo gazetare?

Ka 20 vite që mahnit shqiptarët në ekran, e gjeni kush është kjo gazetare?

1 Qershor, 2022 2:27 pm Published by

Sot rrjetet sociale janë mbushur vetëm me foto fëmijësh, për shkak të festës ndërkombëtare të tyre, 1 qershorin. Po e bëjnë kryesisht figurat publike, por edhe njerëzit e zakonshëm. Kësaj dite të veçantë nuk kishte se si t’i shpëtonte dhe moderatorja shumë e dashur nga publiku, Arbana Osmani, e cila është bërë nostalgjike. Ajo pëlqehet…