Tag Archive: Aktoret

Fotot: Aktoret shqiptare që shkëlqenin pa make up dhe pa operacione

Ja si duken sot aktorët legjendarë të vitevë 90′

23 Gusht, 2022 11:22 am Published by

Filmat e viteve 90′ gjithmonë do të ngjallin nostalgji tek të gjithë ata që janë të apasionuar pas filmave dhe kinematografisë. Aso kohe gjithçka krijohej nga shpirti pa pasur nevojë për shumë reklama dhe gjëra që i zhveshin shumë filma nga natzraliteti i tyre. Në qendër të gjithçkaje ishte aktori pa shumë efejte speciale dhe…

Fotot: Aktoret shqiptare që shkëlqenin pa make up dhe pa operacione

Fotot: Aktoret shqiptare që shkëlqenin pa make up dhe pa operacione

21 Maj, 2022 6:19 pm Published by

Në kohën e sotme që mund të quhet me plot gojë e kirurgjisë plastike, botoksit dhe silikonit, trysnia sidomos në botën e showbizit dhe kinematografisë për të qenë e pëlqyer është e madhe Por këto ndërhyrje, shpeshherë vijnë me koston e tjetërsimit të tipareve, dhe në atë përpjekjen e dëshpëruar në kërkim të të bukurës…