Tag Archive: albin kurti

Kurti nuk ia përton Vucicit: “Kosova lulëzon edhe pa njohjen e Serbisë”

Hakerat nxjerrin e-mailin e Gledis Nanos: Në shënjestër do jetë Albin Kurti

19 Shtator, 2022 1:16 pm Published by

Në vitin 2021, institucioni NJKT në Kosovë ka zbuluar planin e vra.sjes së kryeministrit Albin Kurti dhe dy persona të tjerë nga një shtetas nga Shqipëria. Të paktën kështu rezulton në një dokument të bërë publik këtë të hënë nga hakerat, i cili dyshohet se është marrë nga emaili i drejtorit të Përgjithshëm të Policisë…

Kurti nuk ia përton Vucicit: “Kosova lulëzon edhe pa njohjen e Serbisë”

Kurti nuk ia përton Vucicit: “Kosova lulëzon edhe pa njohjen e Serbisë”

7 Qershor, 2022 5:11 pm Published by

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, në fjalimin e tij në Oxford Union, ka folur edhe për raportet ndërmjet Kosovës dhe Serbisë dhe për një zgjidhje finale të mospajtimit mes dy shteteve. Kurti thotë se ndryshimi politik në Serbi mund të bëhet vetëm nga populli serb, dhe shton se, si kryeministër i Kosovës mund t’i ndihmojë…