Tag Archive: aleksia peleshi

“Na kanë bërë si lolo mo babi”, ministri Peleshi refuzon vajzën për të dalë me kitare në Instagram

Të ndarë janë, por ky është mesazhi i fundit që Aleksia i dërgoi Romeos

23 Gusht, 2022 8:20 pm Published by

Aleksia Peleshi dhe Romeo Veshaj prej disa muajsh kanë deklaruar se marrëdhënia e tyre ka marrë fund. Madje Aleksia pak kohë më vonë botoi librin e saj të parë me poezi me titull ”zjarre binjake”. Pavarësisht se çfarë ka ndodhur ne gjithmonë jemi të vëmendshëm ër të parë ndonjë sinjal nga të dyja palët, pasi…