Tag Archive: baker

Histori tipike në Itali: Dy shqiptarë përfundojnë në qeli për pak… bakër

Histori tipike në Itali: Dy shqiptarë përfundojnë në qeli për pak… bakër

6 Qershor, 2022 12:47 pm Published by

Dy shqiptarë janë vënë në qeli për vje.dhje në Parma të Italisë. Kjo ngjarje është raportuar në disa media të rëndësishme italiane, sigurisht rajonale dhe jo qendrore. Ngjarja ndodhi dy ditë më parë, ku shqiptarët, njëri 31 dhe tjetri 41 vjeç, kishin vje.dhur 500 kilogram bakër nga një linjë treni që kalonte në zonë. Karabinierët…