Tag Archive: balla

Partia Socialiste heq kandidatin e parë për President, kush e priste këtë?

Nuk u paguan 14 vite në cirk, vëllezërit Balla çmendin sërish Ameriken

13 Shtator, 2022 9:25 am Published by

Në një intervistë për ” Jeto me Orën” dhe televizionin Ora News, Artan dhe Arnold Balla, rrëfyen se shumë shpejt pritet ti shohim në një tjetër projekt . “Kemi ende shumë surpriza, një tjetër kualifikim përpos ‘Amerika Got Talents’, por nuk duam të zbulojmë shumë “, u shpreh Arnold Balla. Vëllezërit Balla u spikatën për…

Partia Socialiste heq kandidatin e parë për President, kush e priste këtë?

Partia Socialiste heq kandidatin e parë për President, kush e priste këtë?

30 Maj, 2022 10:53 am Published by

PS kthen pas kandidaturën për President të Simon Mirakës. Taulant Balla tha: “E para dua t’ju them që në raundin e 4, PS do të propozojë një kandidat, në varësi të një procesi që jemi duke e krijuar qe prej 25 marsit”. “Një forcë politke serioze që merr pjesë ne proces, bën edhe një paraprak…