Tag Archive: curri

Publikimi i pagave, Arjan Curri bën deklaratën e fortë për atë i pret shqiptarët

Publikimi i pagave, Arjan Curri bën deklaratën e fortë për atë i pret shqiptarët

19 Maj, 2022 9:09 pm Published by

Pedagogu Arjan Curri tha se publikimi i pagave i fut njerëzit në një betejë klasash dhe se duhet të shkëputemi nga idetë e qeverisjes me metoda komuniste. Ai e tha këtë duke analizuar vendimin e fundit të kreut të qeverisë, Edi Rama, i cili këtë javë ka paralajmëruar një gjë krejtësisht të papritur. Rama deklaroi…