Tag Archive: doktoresha

“Humba zërin dhe kjo doktoreshë ma ktheu”, Aurela Gaçe qenka mirënjohëse

“Mos vishni bikinit e shoqeve, mund të mbeteni pa fëmijë”, këshilla e mjekes në Vizion Plus

15 Shtator, 2022 5:43 pm Published by

Informacionet bazike për shëndetin nuk janë kurrë të tepërta. Në shoqërinë shqiptare disa tema konsiderohen të vështira për t’u trajtuar në shkolla, madje edhe në familje, por gjërat duhet të ndryshojnë. Vizion Plus sot ka realizuar një intervistë me një mjeke në kryeqytet, e cila ka treguar një rast domethënës nga një prej pacienteve të…

“Humba zërin dhe kjo doktoreshë ma ktheu”, Aurela Gaçe qenka mirënjohëse

“Humba zërin dhe kjo doktoreshë ma ktheu”, Aurela Gaçe qenka mirënjohëse

25 Maj, 2022 4:46 pm Published by

Këngëtarja e njohur, Aurela Gaçe ka vendosur të ndajë sot një moment të vështirë me ndjekësit e saj. Ajo ka postuar në Instagram një foto me doktoreshën amerikane Gwen Korovin, e cila e ka ndihmuar në situatën më të vështirë të jetës. Këngëtarja ka zbuluar se para 16 vitesh ka rrezikuar ta humbasë zërin e…