Tag Archive: e kaluara

Ishte një ndër aktoret më të bukura dikur! Sot është 50 vjeçe dhe ndryshimi i saj na lë pa fjalë

Na ishte dikur Qyteti Studenti: koha kur vajzat nuk kishin botoks dhe shkëlqenin

23 Qershor, 2022 10:26 am Published by

Sa herë përmendet Qyteti i Studentit, unë por edhe e mijëra e mijëra të tjerë si unë, fillojnë të rrëzojmë peshën e viteve për tu çmallur me vetveten e moshës 20 vjeçare, të asaj moshe kur njeriu fillon të afirmohet në rrugëtimin e vet profesional. Kanë kaluar shumë e shumë mote qysh atëherë, por duket…