Tag Archive: Erdogan

Macron merr në telefon Erdoganin, janë ditët më të vështira të Europës!

Albin Kurti refuzon Erdoganin: “Kosova nuk ka nevojë për ndërhyrje”

10 Shtator, 2022 5:38 pm Published by

Albin Kurti refuzon Erdogan si negociator mes Kosovës dhe Serbisë. Nga Podujeva, ku po qëndronte për vizitë, kryeministri Albin Kurti, i ka kthyer përgjigje presidentit të Turqisë, Rexhep Erdogan, në lidhje me gatishmërinë e tij për të ndërmjetësuar në dialogun mes Kosovës e Serbisë. Me një gjuhë të matur, Kurti e ka refuzuar “ndihmën” turke,…

Macron merr në telefon Erdoganin, janë ditët më të vështira të Europës!

Macron merr në telefon Erdoganin, janë ditët më të vështira të Europës!

26 Maj, 2022 4:31 pm Published by

Emanuel Macron pati një bisedë telefonike ditën e sotme me Recep Tayyip Erdogan për çështjen e anëtarësimit të Finlandës dhe Suedisë në NATO. Gjatë bisedës Macron i bëri thirrje presidentit turk që të respektojë vendimet e marra nga qeveria suedeze dhe finlandeze për anëtarësim në Aleancë dhe uroi një zgjidhje të shpejtë të çështjes së…