Tag Archive: eurostat

Gjermania nuk është më vendi i preferuar i shqiptarëve për emigrim, por një tjetër…

Sondazhi nga Eurostat nxjerr rininë shqiptare më keq se gjithë Europa

29 Maj, 2022 5:18 pm Published by

Shifrat e fundit nga INSTAT tregojnë se 26% e të rinjve të grupmoshës 15-29 vjeç, nuk janë as në shkollë e as në formim tjetër profesional dhe 37% nuk janë në punë. Këto kategori cilësohen si të dekuruajuar për të punuar. Në këtë matje, Shqipëria ka përsëri shifrat më të larta se vendet e BE-së.…