Tag Archive: feja

Sondazhi: 50% e shqiptarëve nuk shkojnë as në kisha as në xhami

Sondazhi: 50% e shqiptarëve nuk shkojnë as në kisha as në xhami

27 Maj, 2022 3:26 pm Published by

Më shumë se gjysma e shqiptarëve (50,7%) nuk shkojnë asnjëherë në institucione të besimeve fetare si xhamia, kisha apo teqeja. Pjesa më e madhe e atyre që i vizitojnë këto institucione fetare (27%), shkojnë vetëm në ditët e festave të besimit fetar të cilit i përkasin. Pjesa tjetër e qytetarëve i vizitojnë xhamitë, kishat dhe…