Tag Archive: ferrari

Shqiptari vjedh Ferrarin me gjithë krenari, pas 3 ditësh e pëson keq

Shqiptari vjedh Ferrarin me gjithë krenari, pas 3 ditësh e pëson keq

21 Maj, 2022 11:24 am Published by

Përfundon shpejt aventura e një shqiptari hajdut në Itali. Ai kishte bërë një plan perfekt për të patur një makinë Ferrari për të shitur mend te lagjja, por nuk i ka funksionuar. 20-vjeçari grabiti tre ditë më parë makinën Ferrari të parkuar në Piazza Vittorio Veneto. E kishte ndarë mendjen që e meritonte dhe i…