Tag Archive: fjalim

Demokrati flet me shishe rakie para Berishës: “Basha na bëri kakën, Rama të shkojë në xhenet”

Rama tallet me BE-në: “Vij t’ju jap kurajo, nuk jeni më yje si dikur”

8 Qershor, 2022 1:49 pm Published by

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka ironizuar keq zyrtarët e BE. Ai deklaroi se ‘dikur i shihte si yje e sot u vjen keq për ata’. E kishte seriozisht dhe e tha ballazi, pa droje. Rama bashkë me liderët e tjerë ndodhet në Ohër, ku po mbahet samiti i Ballkanit të Hapur. Ai e teproi…