Tag Archive: fshati

“Gruaja ime u bë si burrë, prandaj e martova djalin me një gjimnaziste”

“Gruaja ime u bë si burrë, prandaj e martova djalin me një gjimnaziste”

31 Maj, 2022 3:52 pm Published by

Në fshatin tonë kemi mbetur tre burra, katër gra, pesë lopë dhe dy vajza. Unë kam vetëm gruan dhe lopën në shtëpi, se dy djemtë më kanë ikur në kurbet, por gjithsesi kjo gjë nuk më dëshpëron. I kam organizuar mirë punët e mia, aq sa më ka zili jo vetëm fshati ynë, por edhe…