Tag Archive: grua

Gruaja greke nuk e dinte se burri i saj ishte shqiptar, kjo histori është EPIKE

Martesa më e shkurtër në botë zgjati vetëm 3 minuta, burri ‘çmend’ gruan vetëm me një fjalë

26 Gusht, 2022 10:53 am Published by

Martesa është momenti kur një çift kurorëzon dashurinë dhe premtimi i zakonshëm është ‘Deri sa vd&kja të na ndajë’. Kjo nuk mbetet gjithmonë një fjali e vërtetë, pasi disa martesa janë të destinuara të zgjasin gjithë jetën, ndërsa disa të tjera jo. Por kjo martesë që do t’iu paraqesim sot është padyshim martesa me kohëzgjatjen…

Gruaja greke nuk e dinte se burri i saj ishte shqiptar, kjo histori është EPIKE

Gruaja mëson se burri i saj ishte kthyer në femër prej 10 muajsh, ndërhyn vjehrra!

24 Qershor, 2022 1:39 pm Published by

Një grua ka mësuar se burri i saj prej dhjetë muajsh ishte në fakt si ajo, femër, pavarësisht se çifti ka kaluar shumë herë momente intime, pohojnë mediat lokale. Gruaja indoneziane, e quajtur vetëm NA, 22 vjeçe, po padit ish-partnerin e saj, i cili pretendon se është neurolog i diplomuar në New York. Çifti u…

Gruaja greke nuk e dinte se burri i saj ishte shqiptar, kjo histori është EPIKE

Gruaja greke nuk e dinte se burri i saj ishte shqiptar, kjo histori është EPIKE

19 Maj, 2022 10:36 pm Published by

Një shtetase greke 34-vjeçare, është përballur me një surprizë të pakëndshme kur ka mësuar se është e martuar me një të huaj 46 vjeç, emigrant shqiptar, pa e ditur këtë fakt etnik për gjysmën tjetër të saj. Këtë e mësoi kur vizitoi Regjistrin Bashkiak të Kalamarisë për të zgjidhur një çështje personale. Pasi tregoi ngjarjen…