Tag Archive: halim kosova

Kush është doktori shqiptar që refuzoi për t’u bërë president i Republikës?

Kush është doktori shqiptar që refuzoi për t’u bërë president i Republikës?

22 Maj, 2022 10:56 am Published by

Nuk besonim se ka shqiptar, i cili refuzon të bëhet president. Ja që ka. Halim Kosova ishte një nga 8 emrat e propozuar nga deputetët e opozitës për të garuar për President dhe ka refuzuar. Në një intervistë për News24, ai është shprehur se është njohur me propozimin nëpërmjet medias dhe ka falenderuar deputetët që…