Tag Archive: hotele

Çmimet në jug trembin qytetarin: 54 mijë lekë çadra dhe dy koktejle!

Sa hotele kishte Tirana ne vitin 1942? Përgjigjja do të ju surprizojë!

10 Shtator, 2022 7:45 pm Published by

Shkruan Hasan Bello – Megjith rrethanat e luftes ne Tiranen e viteve 40-te hoteleria ishte nje biznes qe po merte nje zhvillim te vrullshem. Kjo, jo vetem ne aspektin sasiore, por edhe ne ate cilesore. Bashkimi i trojeve shqiptare dhe qarkullimi i lire i njerezve e kishte kthyer Tiranen ne nje metropol, duke rritur kerkesen…

Çmimet në jug trembin qytetarin: 54 mijë lekë çadra dhe dy koktejle!

Çmimet në jug trembin qytetarin: 54 mijë lekë çadra dhe dy koktejle!

22 Maj, 2022 1:22 pm Published by

Ende nuk ka nisur tamam sezoni veror, sepse jemi në maj, por çmimet në jug të vendit po kapin majat. Duket se pushimet e verës shqiptarëve do u kushtojnë shumë shtrenjtê këtë vit. Së fundmi një qytetar është befasuar, kur ka paguar 54 mijë lekë të vjetra për shezlongun dhe dy koktejle. Ai shkruan një…