Tag Archive: icardi

“Hunda ime ka ndryshuar”, motra e Icardit është e befasuar pas ndërhyrjes që i bënë

“Hunda ime ka ndryshuar”, motra e Icardit është e befasuar pas ndërhyrjes që i bënë

2 Qershor, 2022 4:40 pm Published by

Fytyra e Ivana Icardit, motrës së ish-kapitenit të Interit, ka ndryshuar shumë. Ndikuesja dhe motra e Mauro Icardit, sot lojtar i PSG-së, vendosi t’i nënshtrohej një operacioni për të korrigjuar pamjen e hundës. Në këtë mënyrë synoi të korigjonte devijimin e septumit të organit nuahtës që po ndikonte ndjeshëm në frymëmarrjen e saj. Madje, ajo…