Tag Archive: ismail morina

“Edi Rama me urdhër të Beogradit vë në pranga Ballist Morinën”

“Edi Rama me urdhër të Beogradit vë në pranga Ballist Morinën”

25 Maj, 2022 11:06 am Published by

Lideri i demokratëve, Sali Berisha, i kthyer në krye të Partisë Demokratike në zgjedhjet e 22 majit, ka bërë një shkrim të fortë ditën e finales së “Conference League” në Tiranë. Një lajm që eklipson tërë festën e ndezur në kyeqytetin shqiptar qysh dje. Ish-presidenti dhe ish-kryeministi i vendit bën me dije se policia jonë…