Tag Archive: jug

Çmimet në jug trembin qytetarin: 54 mijë lekë çadra dhe dy koktejle!

Çmimet në jug trembin qytetarin: 54 mijë lekë çadra dhe dy koktejle!

22 Maj, 2022 1:22 pm Published by

Ende nuk ka nisur tamam sezoni veror, sepse jemi në maj, por çmimet në jug të vendit po kapin majat. Duket se pushimet e verës shqiptarëve do u kushtojnë shumë shtrenjtê këtë vit. Së fundmi një qytetar është befasuar, kur ka paguar 54 mijë lekë të vjetra për shezlongun dhe dy koktejle. Ai shkruan një…