Tag Archive: Kozma Dushi

“Babuçi” bie në kurthin e kamerës së fshehtë, këndon mbi ảrkivol dhe përpiqet ta ngjallë! Çfarë njeriu, çfarë shpirti!

“Babuçi” bie në kurthin e kamerës së fshehtë, këndon mbi ảrkivol dhe përpiqet ta ngjallë! Çfarë njeriu, çfarë shpirti!

18 Maj, 2022 10:53 pm Published by

Kamerat e fshehta janë gjithmonë argëtuese dhe nxjerrin gjithmonë zbuluar personazhet por gjithashtu shkaktojnë dhe momente gazmore që s’duhen humbur. Piranjat në ABC News ka nisur një cikël me kamera të fshehta. E tillë është dhe kamera e fundit e fshehtë e bërë në media për këngëtarin mjaft të dashur për publikun, Kozma Dushi, e…