Tag Archive: lokale

E habitshme në Tiranë: Lokalet e Bllokut ankohen se po falimentojnë!

E habitshme në Tiranë: Lokalet e Bllokut ankohen se po falimentojnë!

7 Qershor, 2022 12:00 pm Published by

Finalja e ndeshjes së Ligës së Konferencës që u zhvillua në Tiranë nuk solli përfitime ekonomike për lokalet dhe restorantet e ish-Bllokut dhe zonave të tjera në Tiranë, sipas përfaqësuesit së shoqatës të Bareve dhe Restoranteve Enri Jahaj. Konsumi në bare dhe restorante vijon tkurrjen. Përfaqësuesi i shoqatës pohoi për Monitor se situata është ndikuar…