Tag Archive: londer

Drejtori i tatimeve ka vilë me vlerë 1 milion paundë në Londër, nuk e deklaroi kurrë

Drejtori i tatimeve ka vilë me vlerë 1 milion paundë në Londër, nuk e deklaroi kurrë

27 Maj, 2022 11:10 am Published by

Ceno Klosi duhet të ishte zyrtari model sa i takon transparencës financiare, për shkak se si kreu i Tatimeve, ai kërkon korrektesë dhe zbatim të ligjit nga të gjithë. Por, situata me pasuritë e drejtorit të Përgjithshëm të Tatimeve, Ceno Klosi, është mjaft e komplikuar. “News24” ka zbuluar se adresa e biznesit që vetë Ceno…