Tag Archive: lubonja

Lubonja: “Vajzës sime i kam thënë të provojë sa më shumë meshkuj”

Lubonja: “Vajzës sime i kam thënë të provojë sa më shumë meshkuj”

31 Maj, 2022 1:27 pm Published by

Analisti Fatos Lubonja, duke folur në lidhje me ngjarjen e rëndë të ndodhur në Librazhd, ka zbuluar se cili do të ishte reagimi i tij në rast se do të ishte babai i djalit, duke u shprehur se nuk do të guxonte kurrë të hynte në dhomën e nuses pavarësisht gjithçkaje, dhe nëse do të…