Tag Archive: majko

Surprizë nga Pandeli Majko! I gjen një gafë të madhe qeverisë dhe e kritikon në mes të parlamentit

Surprizë nga Pandeli Majko! I gjen një gafë të madhe qeverisë dhe e kritikon në mes të parlamentit

23 Maj, 2022 4:21 pm Published by

Deputeti i PS, ish Kryeministri Pandeli Majko, i ka kërkuar një përgjigje të detajuar ministres së Elva Margariti, lidhur me projektin e Butrintit. Nga mikrofoni i Kuvendit, Majko shprehet se në planin e menaxhimit që kanë bërë ndërkombëtarët është bërë mbi bazën e vendimit të Këshillit të Ministrave të vitit 2002, ndërsa sipas tij qeveria…