Tag Archive: marjeta

Limos Dizdari i intubuar me 4 unaza në zemër, vajza e tij bën një postim special për mjekët shqiptarë

Limos Dizdari i intubuar me 4 unaza në zemër, vajza e tij bën një postim special për mjekët shqiptarë

6 Qershor, 2022 10:49 am Published by

Kompozitori Limos Dizdari ka arritur t’i mbijetojë një muaji të tërë në intubim dhe një ndërhyrjeje në zemër të kryer në atë gjendje, që për të bijën e tij nuk është tjetër përveçse përkushtim maksimal i mjekëve dhe stafit të spitalit “Shefqet Ndroqi”. Në një letër të ngrohtë përshëndetjeje dhe falënderimi, muzikantja Alda Dizdari iu…