Tag Archive: marreveshja

LAJMI I FUNDIT: Shqipëria firmos një marrëveshje me Greqinë për 5 vite!

LAJMI I FUNDIT: Shqipëria firmos një marrëveshje me Greqinë për 5 vite!

6 Qershor, 2022 10:31 am Published by

Burime diplomatike greke bënë me dije pak më parë se qeveria shqiptare pozicionohet pozitivisht ndaj një marrëveshje të rinovuar pesëvjeçare, të Paktit të Miqësisë, Bashkëpunimit, Fqinjësisë së Mirë dhe Sigurisë midis Greqisë dhe Shqipërisë. Pas propozimit grek për rinovimin e një marrëveshjeje pesëvjeçare të Paktit të Miqësisë, Bashkëpunimit, Fqinjësisë së Mirë dhe Sigurisë midis Greqisë…