Tag Archive: menaxher

“Ju tregoj 4 këngëtarët shqiptarë që kërkohen në Australi”, flet menaxheri i vipave

“Ju tregoj 4 këngëtarët shqiptarë që kërkohen në Australi”, flet menaxheri i vipave

7 Qershor, 2022 5:33 pm Published by

Menaxheri i VIP-ave, Alesio Alija, ka folur së fundmi rreth koncerteve të këngëtarëve shqiptarë jashtë vendit, veçanërisht në Australi, aty ku ai punon prej vitesh dhe menaxhon vipat tanë. Teksa po fliste për fitimet e këngëtarëve shqiptarë në koncerte, ai shprehu se artistët që kërkohen dhe paguhen më shumë janë ata që kanë vite në…