Tag Archive: ndarja

Si i ndau 100 mijë eurot Ilir Shaqiri? Më në fund e shpjegon me detaje

Si i ndau 100 mijë eurot Ilir Shaqiri? Më në fund e shpjegon me detaje

3 Qershor, 2022 8:51 am Published by

Thuhet se miqësia mes Ilir Shaqirit dhe Sabianit u prish për lekët. Ndonëse nuk kishte asnjë detyrim t”i jepte kujt paratë e çmimit, Ilir Shaqiri ka shpjeguar në detaje se me kë i ndau. Në një intervistë për një revistë shqiptare, Ilir Shaqiri ka shuar kureshtjen e shqiptarëve lidhur me ndarjen e 100 mijë euroshit…