Tag Archive: ols bylyku

“Olsi Bylyku është aktori më i dobët dhe më vjen keq që po e them”

“Olsi Bylyku është aktori më i dobët dhe më vjen keq që po e them”

31 Maj, 2022 10:55 am Published by

Aktorja e njohur e humorit Esmeralda Metkaj, e njohur si Cubi ishte e ftuar së fundmi në një intervistë në “Report TV”. Ajo habiti me deklaratën e saj duke thënë hapur se Olsi Bylyku për të është aktori më i keq. “Unë me të gjithë, u bëra kaq vite që punoj. Por, ndoshta me Julin…