Tag Archive: pajisje

Frikë në Karaburun, ushtria shqiptare dhe NATO gjejnë një pajisje të rrallë

Frikë në Karaburun, ushtria shqiptare dhe NATO gjejnë një pajisje të rrallë

25 Maj, 2022 10:34 am Published by

Shërbimit e inteligjencës shqiptare dhe të NATO-s, duket se kanë zbuluar një pajise të dyshimtë afër një baze ushtarake në Gadishullin e Karaburunit në Vlorë. Kohët e fundit zyrtarë të lartë vendas dhe ndërkombëtarë, janë shfaqur tejet të shqetësuar sa i takon shtrirjes së ndikimit rus në Ballkanin Perendimor ku bën pjesë edhe Shqipëria. Një…