Tag Archive: puke

Korrenti zuri nënën me dy vajzat në Pukë, zbulohet shkaku: Ishte lavatriçja!

Korrenti zuri nënën me dy vajzat në Pukë, zbulohet shkaku: Ishte lavatriçja!

30 Maj, 2022 3:39 pm Published by

Zbulohet shkaku i ngjarjes së djeshme në qytetin e Pukës, ku humbën jetën nëna me dy vajzat, pasi i zuri korrenti në dush. Një ngjarje vërtet e pazakontë. Mësohet se ka qenë një defekt elektrik në lavatriçe që solli humbjen e jetëve, fillimisht të njërës vajzë dhe më pas motrës dhe nënës së tyre. Për…