Tag Archive: putin

A po vdés Putini? Përgjigjet për herë të parë ministri rus Lavrov

Putin 500 mijë euro për Lulzim Bashen, SHBA zbulon lidhjet e Partisë Demokratike

14 Shtator, 2022 9:40 am Published by

Rusia dhe Vladimir Putin ka dhënë fshehurazi më shumë se 300 milionë euro që nga viti 2014 për të forcuar politikanë në më shumë se 24 shtete të botës, përfshirë Shqipërinë, sipas Departamentit të Shtetit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Përfundimi doli bazuar në një raport të deklasifikuar të inteligjencës amerikane, të publikuar të…

A po vdés Putini? Përgjigjet për herë të parë ministri rus Lavrov

A po vdés Putini? Përgjigjet për herë të parë ministri rus Lavrov

30 Maj, 2022 12:48 pm Published by

Ka disa kohë që flitet shumë për gjendjen shëndetësore të Presidentit të Federatës Ruse, Vladimir Putin dhe asnjëherë nuk ka pasur reagim zyrtar. Por dyshimet e shumta që janë ngritur, kanë detyruar një reagim publik për herë të parë nga Kremlini. Ministri i Jashtëm rus, Sergei Lavrov ka komentuar sot zërat për përkeqësimin e shëndetit…