Tag Archive: qyteti

Cili është qyteti më i lodhur ekonomikisht në Shqipëri?

Cili është qyteti më i lodhur ekonomikisht në Shqipëri?

20 Maj, 2022 1:57 pm Published by

Ekonomia kombëtare ra me 3,5% gjatë vitit pandemik 2020, por në Rajonin e Veriut ku përfshihen qarqet Dibër, Durrës, Kukës, Lezhe dhe Shkodër rënia ishte me 5,25% gati dyfishi i rajonit të Qendrës dhe 2 pikë përqindje më shumë se Rajoni i Jugut. Sipas të dhënave zyrtare nga INSTAT, PBB me çmime korente në rajonin…