Tag Archive: rakacolli

“Mjekët nuk ikin në Gjermani për pagë më të lartë”, Zv/ministrja e Shëndetësisë e ka seriozisht

“Mjekët nuk ikin në Gjermani për pagë më të lartë”, Zv/ministrja e Shëndetësisë e ka seriozisht

1 Qershor, 2022 1:06 pm Published by

Për zv.ministren e Shëndetësisë Mira Rakacolli mjekët dhe infermierët shqiptarë nuk ikin drejt Gjermanisë për pagë. Në Komisionin e Ligjeve mjekët gjermanë largohen drejt SHBA-së dhe se lëvizja e lirë është diçka normale. Rakacolli theksoi se pagat janë rritur dhe deri në fund të mandatit kjo rritje do të shkojë deri në 20%. Problemi është…