Tag Archive: refuzime

Nuk na do askush, Shqipëria është vendi më i refuzuar në Europë për vitin 2021

Nuk na do askush, Shqipëria është vendi më i refuzuar në Europë për vitin 2021

20 Maj, 2022 11:39 am Published by

Në vitin 2021, rreth 139 000 shtetasve nga vende jashtë BE-së iu refuzua hyrja në Bashkimin Europian në një nga kufijtë e saj të jashtëm, 1% më shumë krahasuar me 137 800 në vitin e kaluar. Eurostat bëri të ditur se, qytetarët ukrainas përbënin numrin më të madh të refuzimeve në vitin 2021 (50,200) dhe…