Tag Archive: rovena

Rovena Stefa: “Nëse më gjeni burrë kosovar nuk iki kurrë që këtu”

Rovena Stefa: “Nëse më gjeni burrë kosovar nuk iki kurrë që këtu”

21 Maj, 2022 3:13 pm Published by

Këngëtarja e njohur, Rovena Stefa, ka befasuar sërish me deklaratat e saj sa i përket jetës private. Ajo gjithmonë di se cfarë të thotë për të fituar vëmendje dhe e ka bërë. Ajo zbuloi se kishte nisur një histori dashurie me një kosovar, por nuk e zbuloi identitetin e tij. Por gjatë një interviste së…