Tag Archive: rozana radi

“I njoh mirë”, Olti Curri tregon pikat e dobëta të Ilda Bejlerit dhe Rozana Radit

“I njoh mirë”, Olti Curri tregon pikat e dobëta të Ilda Bejlerit dhe Rozana Radit

29 Maj, 2022 3:50 pm Published by

“Mas kat” ka qenë rubrika më e re dhe ndoshta më e ndjekur e programit të fundjavës në Top Channel, “E Diell”, e drejtuar nga moderatorja Megi Pojani, e bërë e njohur edhe si aktore. Personazhe të njohur, që nuk janë profesionistë në muzikë, kanë sfiduar veten para një jurie të përzgjedhur. Pra, bëhet fjalë…