Tag Archive: sabian

Tallje e bukur! Monika Lubonja reagon për mungesën e Sabianit në dasmën e Ilirit

Si i ndau 100 mijë eurot Ilir Shaqiri? Më në fund e shpjegon me detaje

3 Qershor, 2022 8:51 am Published by

Thuhet se miqësia mes Ilir Shaqirit dhe Sabianit u prish për lekët. Ndonëse nuk kishte asnjë detyrim t”i jepte kujt paratë e çmimit, Ilir Shaqiri ka shpjeguar në detaje se me kë i ndau. Në një intervistë për një revistë shqiptare, Ilir Shaqiri ka shuar kureshtjen e shqiptarëve lidhur me ndarjen e 100 mijë euroshit…

Tallje e bukur! Monika Lubonja reagon për mungesën e Sabianit në dasmën e Ilirit

Tallje e bukur! Monika Lubonja reagon për mungesën e Sabianit në dasmën e Ilirit

29 Maj, 2022 12:40 pm Published by

Njihen marrëdhëniet mes Ilirit dhe Monikës. Marrdhënie që patën ulje-ngritjet gjatë BBV, por që nuk u normalizuan kurrë pas daljes nga shtëpia. Ndarja mes grupeve po vazhdon dhe kjo duket edhe në festat apo gëzimet që kanë personazhet e BBV. Ditën e djeshme balerini Ilir Shaqiri, ka organizuar dasmën e tij buzë detit ku pjesë…