Tag Archive: semundja

A po vdés Putini? Përgjigjet për herë të parë ministri rus Lavrov

A po vdés Putini? Përgjigjet për herë të parë ministri rus Lavrov

30 Maj, 2022 12:48 pm Published by

Ka disa kohë që flitet shumë për gjendjen shëndetësore të Presidentit të Federatës Ruse, Vladimir Putin dhe asnjëherë nuk ka pasur reagim zyrtar. Por dyshimet e shumta që janë ngritur, kanë detyruar një reagim publik për herë të parë nga Kremlini. Ministri i Jashtëm rus, Sergei Lavrov ka komentuar sot zërat për përkeqësimin e shëndetit…