Tag Archive: sondazh

Sondazhi: 50% e shqiptarëve nuk shkojnë as në kisha as në xhami

Edi Rama dominon tek ortodoksët, Berisha te myslimanët! Del sondazhi i ri i Zaloshnjës për partitë dhe besimet

31 Maj, 2022 10:51 am Published by

Shkruar nga Eduard Zaloshnja: Në Barometrin e përvitshëm që zhvilloj me një kampion përfaqësues përpjestimor nga të gjithë bashkitë e vendit, të anketuarit pyeten edhe se cili është besimi i tyre fetar e se sa shpesh marrin pjesë në shërbesat/ceremonitë fetare. Duke i kryqëzuar këto pyetje me pyetjen se për cilën parti kanë votuar të…

Sondazhi: 50% e shqiptarëve nuk shkojnë as në kisha as në xhami

Sondazhi: 50% e shqiptarëve nuk shkojnë as në kisha as në xhami

27 Maj, 2022 3:26 pm Published by

Më shumë se gjysma e shqiptarëve (50,7%) nuk shkojnë asnjëherë në institucione të besimeve fetare si xhamia, kisha apo teqeja. Pjesa më e madhe e atyre që i vizitojnë këto institucione fetare (27%), shkojnë vetëm në ditët e festave të besimit fetar të cilit i përkasin. Pjesa tjetër e qytetarëve i vizitojnë xhamitë, kishat dhe…