Tag Archive: tenist

Arbri i Big Brother prezanton të dashurën, qenka një vajzë super e bukur!

Arbri i Big Brother prezanton të dashurën, qenka një vajzë super e bukur!

29 Maj, 2022 1:30 pm Published by

Ai ishte një nga personazhet më interesantë të Big Brother VIP Albania. Për aq sa qëndroi, ai dëshmoi një djalë të zgjuar e me shumë vlera. Kjo nuk ka diskutim. Në atë kohë, Arbër Sulstarova foli shumë për vajzën që i kishte rrëmbyer zemrën. Ai tregoi se si e kishte njohur dhe si arriti që…