Tag Archive: turizem

Çmimet në jug trembin qytetarin: 54 mijë lekë çadra dhe dy koktejle!

‘Kërkoni dashnorë diku tjetër’/ Djemtë afrikanë i vënë ‘ekspuls’ gjysheve britanike: Mendjen e keni vetëm tek…

22 Gusht, 2022 9:15 pm Published by

Pak ditë më parë gambia ka lëshuar një urdhër të prerë për të gjitha gratë e moshuara në Britaninë e Madhe, të cilat kërkojnë vazhdimisht djem të rinj afrikanë që i shfrztëzojnë për qëllime intime. Afrika perëndimore tashmë prej vitesh është veçuar si një vend ku djemtë dhe burrat janë shumë potentë në krevat, ndaj…

Çmimet në jug trembin qytetarin: 54 mijë lekë çadra dhe dy koktejle!

Çmimet në jug trembin qytetarin: 54 mijë lekë çadra dhe dy koktejle!

22 Maj, 2022 1:22 pm Published by

Ende nuk ka nisur tamam sezoni veror, sepse jemi në maj, por çmimet në jug të vendit po kapin majat. Duket se pushimet e verës shqiptarëve do u kushtojnë shumë shtrenjtê këtë vit. Së fundmi një qytetar është befasuar, kur ka paguar 54 mijë lekë të vjetra për shezlongun dhe dy koktejle. Ai shkruan një…