Tag Archive: TV Klan

42-vjeçarja nga Tirana kërkon burrë te TV Klan: “Jetoj me mamin, nuk dua mashkull për hotel”

“Babai jetim më vendosi emrin e gjyshes që e rriti, booo më thirrnin Haxhire”, shqiptarja nga Franca kundër emrit të saj

16 Shtator, 2022 11:21 am Published by

Tema e sotme në “Aldo Morning Show” në Tv Klan është vendosja e emrave të vjetër te fëmijët. Një telefonuese nga Franca, e quajtur Haxhire shprehet se është kategorikisht kundër emrave të vjetër për shkak se ajo vetë e ka përjetuar gjatë adoleshencës dhe mendon se duhet të jenë më modern. Haxhire: Shumë e gabuar sepse…