Tag Archive: zaloshnja

Edi Rama dominon tek ortodoksët, Berisha te myslimanët! Del sondazhi i ri i Zaloshnjës për partitë dhe besimet

Edi Rama dominon tek ortodoksët, Berisha te myslimanët! Del sondazhi i ri i Zaloshnjës për partitë dhe besimet

31 Maj, 2022 10:51 am Published by

Shkruar nga Eduard Zaloshnja: Në Barometrin e përvitshëm që zhvilloj me një kampion përfaqësues përpjestimor nga të gjithë bashkitë e vendit, të anketuarit pyeten edhe se cili është besimi i tyre fetar e se sa shpesh marrin pjesë në shërbesat/ceremonitë fetare. Duke i kryqëzuar këto pyetje me pyetjen se për cilën parti kanë votuar të…