U martua me një vr*sës gjatë pandemisë, 27-vjeçarja vendos të divorcohet: Një film më bëri të kuptoj gjithçka

7 muaj më parë
U martua me një vr*sës gjatë pandemisë, 27-vjeçarja vendos të divorcohet: Një film më bëri të kuptoj gjithçka

Një vajzë britanike ka vendosur t ndajë publikisht hisotirnë e saj të pazakontë të dashurisë. Ajo ka treguar se ështl martuar me një vr*sës pa e takuar asnjëherë.

Gjithçka kishte nisur në vitin 2020, në periudhën e pandemisë ku të gjithë njerëzit ishin të mbyllur brenda. Ajo kishte kruijuar një afeksuion të fortë për kr*minelin dhe pa e menduar gjatë kishte vendosur të martohej.

27-vjeçarja tregon Naomi Oquendo u martua me vr*sësin e dënuar Victor Oquendo përmes Zoom pasi çifti “ranë në dashuri” gjatë bllokimi të pandemisë.

Vajza e kishte marrë parasysh edhe faktin se ajo do të priste për vite me radhë që djali të lirohej, mirëpo gjlrat nuk kishin shkiuar ashtu siç duhet dhe vajza një ditë kishte vendosur të divorcohej.

Diçka e papritur pasi nuk bëhej fjalë, për ndonjë pabesi, pasi vajza dinte gjithçka për Victorin, por diçka tjetër e kishte bërë që të hiqte dorë nga kjo martesë.

Megjithatë, pasi më në fund u takua me të për herë të parë muajin e kaluar, Naomi tha në një video të TikTok se kishte vendosur të ndahej me të, por la të hapur mundësinë e një ribashkimi.

Siç shpjegoi ajo, ish-bashkëshorti i saj tani nuk po i plotësonte nevojat e saj.

“ Besoj me gjithë zemër, ai është shpirti im binjak, ai është gjysma ime tjetër dhe ne jemi krijuar për njëri-tjetrin. Megjithatë, ndonjëherë dashuria nuk mjafton ”, tha ajo.

“ Por unë kisha arritur në një pikë që humba veten, bëra gjithçka që mundesha vetëm për të. Besoj se në një marrëdhënie nuk mjafton vetëm të japësh, por edhe të marrësh. Më dukej sikur nuk po përfitoja më asgjë nga kjo ”, theksoi ajo.

Naomi vazhdoi të shpjegoi se pika e kthesës për të ishte kur ajo pa një serial në Netflix që thoshte se dikush duhet të të dojë po aq sa ti e do veten.

Megjithatë, pavarësisht se tashmë është ndarë nga i shoqi, Naomi e mban mbiemrin dhe shpreson që përfundimisht të pajtohen. “ Do ta dua përgjithmonë dhe do ta mbaj mbiemrin e tij. Nuk ka njeri tjetër me të cilin dua të jem .’

Naomi foli më parë për marrëdhënien e saj me Victor në emisionin televiziv This Morning, ku ajo e përshkroi burrin e saj si “mohues” dhe “personin më të sjellshëm”.

“ Gjithë jetën ai donte vetëm dashuri ”, tha Naomi. “ Ai nuk e mori nga familja e tij dhe po kërkonte dikë që do ta donte dhe do të kujdesej për të. Për ta bërë të ndihet i sigurt ”, kishte thënë ajo në emision për bashkëshortin e saj.