U shkel nga 30 lopë të tërbuara, vdés 55-vjeçarja në fshat

1 muaj më parë
U shkel nga 30 lopë të tërbuara, vdés 55-vjeçarja në fshat

Një grua 55-vjeçare ka ndërruar jetë pasi u shk*l nga një tufë prej 30 lopësh ‘të çmendura’ teksa ecte me qenin e saj në një fushë në një fshat me gjethe në West Sussex.

Gruaja 55-vjeçare është përshkruar nga miqtë e shkatërruare saj si një ‘qenie njerëzore e butë’ që ‘i donte’ kafshët.

Banorët e tm*rruar vendas treguan se si ajo u gjet ‘e mbuluar me gj*k’ pranë fshatit me kartolina të Billingshurst në West Sussex pak para mesditës të së hënës.

Njerëzit nxituan në ndihmë të saj përpara se të mbërrinin policia, paramedikët dhe një ambulancë ajrore, duke iu përgjigjur shqetësimeve për mirëqenien e një gruaje të parë në një fushë në Rowner Road rreth orës 11:40 të mëngjesit.

Banorët dhe shërbimet e urgjencës kryen CPR për deri në një orë në një përpjekje të dëshpëruar për ta shpëtuar, por ajo u shpall e vdekur në vendngjarje.

Banorët pretenduan se një burrë u pl*gos nga të njëjtat lopë ‘të çmendura’ në maj të këtij viti dhe u desh të transportohej me helikopter në sp*tal, por mbijetoi.

V/ktima – e përshkruar si një ‘qenje njerëzore e butë’ – kuptohet se ka shëtotur rregzullisht kafshët e saj shtëpiake.

Një mik, i 55-vjeçares tha: “Isha në shtëpi menjëherë pasi ndodhi dhe në kohën kur arrita atje fqinjët e mi po përpiqeshin t’i jepnin CPR. Pashë pol/cinë, ambulancat dhe ambulancën ajrore – pastaj motra e gruas vrapoi dhe e pa atë të shtrirë në fushë.”