Upsss! Pas afterparty-t të “Met Gala”, Lewis Hamilton kapet MAT në hotel me yllin e OnlyFans!

1 vit më parë
Upsss! Pas afterparty-t të “Met Gala”, Lewis Hamilton kapet MAT në hotel me yllin e OnlyFans! (FOTO)

Edi Rama

Pyetje: Pse ka akoma përmbytje kur po bëheni 10 vjet në pushtet?

Përgjigje: 10 vjet më parë kur në botë kishte shumë më pak përmbytje, në Shqipëri shkonte uji edhe deri në çati, sepse dorës së Zotit i bashkohej edhe dora e mbrapshtë e robit në qeveri!

Sot jemi në “normalitetin” e kohës së mbrapshtuar që përjeton e tërë bota, duan s’duan ata që sduan e thonë ç’thonë ata që ç’nuk thonë🤷🏻‍♂️
*për cinikët dhe ironikët faktet bashkëngjitur😉

Upsss! Pas afterparty-t të “Met Gala”, Lewis Hamilton kapet MAT në hotel me yllin e OnlyFans! (FOTO)